Terug in de ruimte (1) - particulier landgoed (1930) - Veluwe - realisatie 2006-2008

Het jachthuis op het familielandgoed is stijlvol gerenoveerd, nu de tuin nog ... Hoog opgaande, verouderde beplantting onttrekt het huis aan het oog. In nauw overleg met de opdrachtgever besluit ik veel van wat eens met zorg en liefde is aangeplant, op te ruimen. Slechts enkele karakteristieke bomen en heesters blijven behouden. Een oude, dubbele beukenlaan wordt weer in ere hersteld. Voor het huis komt een royale, lichte entree - als een open plek in het bos, aan de achterzijde een breed terras in de architectonische stijl van de jaren dertig, met gemetselde keermuren, rozenvakken en een trappartij. Aansluitend een gazon met een ovale vijver en doorzicht op het aan- grenzende heidelandschap. Langszij een 90 meter lange border. Huis en bewoners komen weer volledig tot hun recht!

 

 

 

landgoederen 1 van 4
« 1  2  3  4   »Kies foto voor vergroting
Vergroting
Vergroting
Vergroting
Vergroting